Чому сини Арсена Мірзояна так і не переїхали до батька: Тоня Матвієнко не змогла прийняти дітей коханого?

Союз Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став одним з найбільш обговорюваних у мережі. Як склалася доля синів співака від першого шлюбу?

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко. Цю пару об’єднала музика. Вони помітили один одного під час репетицій, а згодом не могли лишитися нарізно навіть на мить. У подружжя народилася донька, а Ніна Митрофанівна не могла нарадуватися своєму зятю.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька
Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян та їхня донька

Та закоханих обговорювала вся країна. Річ у тім, що для обох цей шлюб вже другий. Антоніну взагалі звинувачували у тому, що вона начебто зруйнувала чужу родину. Дійсно в Арсена була родина і двоє синів. Зараз вони з батьком не живуть.

Чому діти Арсена Мірзояна не живуть у родині з Антоніною?

Двійко хлопців, Влад і Артем, зараз мешкають з мамою у Запоріжжі. Батько не втратив зв’язку з дітьми. Він не тільки з ними бачиться, а й навіть мандрує.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

З дітьми зірковий батько намагається активно проводити час, займаючись спортом.

Старший хлопець вже закінчив школу. Де буде навчатися юнак – поки не відомо. Про своїх дітей Арсен завжди тепло відгукається. Сини феноменально схожі на свого батька.

Та, виявляється, з Тонею вони теж поладили. Попри те, що всі разом не проживають у Києві, сімейство має звичку разом проводити час. Навіть з доньками співачки діти знайомі.

Арсен Мірзоян з дітьми
Арсен Мірзоян з дітьми

Які саме стосунки у юнаків з Антоніною – не відомо. Зірка не любить говорити про колишній шлюб свого обранця. Тим не менш, про Влада і Артема вона ніколи не говорила з негативом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".