(Фото) Святослав Вакарчук вперше став батьком: син народився одразу після розлучення з Лялею Фонарьовою

46-річний Святослав Вакарчук вперше став батьком. Лідер гурту "Океан Ельзи" має таємну дружину.

Святослав Вакарчук цього року розлучився зі своєю дружиною Лялєю, з якою був 20 років разом. Коментувати свої стосунки знаменитий співак відмовлявся. Втім, журналістам стало відомо про його нову обраницю, яка народила сина артисту.

Святослав Вакарчук

Як повідомляє інтернет-видання “Страна“, первістка народила дівчина, з якою Святослав зустрічався рік. Малюк з’явився на світ 19 серпня 2021 року.

Святослав Вакарчук став батьком

Новиною поділилися власні джерела популярного медіа. Стало відомо, що сина зірки назвали Іваном. Це ім’я обрали не просто: так звуть батька Вакарчука.

Що відомо про таємну дружину Святослава Вакарчука?

Співак тривалий час не розповідав про своє особисте життя. Навіть про його шлюб з Лялею Фонарьовою мало хто знав подробиці. Дітей у пари не було, але співак виховував доньку від першого шлюбу обраниці. Також подружжя мала спільне нерухоме майно у столиці: кілька квартир та великий будинок.

Святослав Вакарчук з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Новина про нову пасію надійшла від інсайдерських джерел видання “Страна”. Дівчина працює у кінопродюсерській компанії, що знімає промо-ролики. Таємною дружиною Святослава Вакарчука спершу вважали Віталіну Мусієнко, яка виступала з артистом під час гастрольного туру “Оранжерея”.

Втім, чутки не підтвердилися. Лідер гурту “Океан Ельзи” особисто прокоментував плітки, зазначивши, що юна співачка всього лиш його колега, до якої немає романтичних почуттів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".