Найкрасивіші і найбезглуздіші образи зірок на концерті до Дня Незалежності: Кароль, Полякова, Білик та інші

24 серпня на НСК "Олімпійському" відбувся грандіозний концерт до Дня Незалежності України, в якому взяли участь багато вітчизняних артистів.

На честь 30-річчя незалежності країни виконавці співали як свої хіти, так і сучасні версії народних пісень. Всі вони намагалися виглядати максимально виграшно, однак, на думку користувачів мережі, деяким пора міняти стилістів. Дивіться в модній добірці “Сенсації” образи поп-дів української сцени з концерту на “Олімпійському”.

Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару виконала безсмертні хіти Володимира Івасюка “Червона рута” та Руслана Квінти “Одна калина”. Вбрання зірки не вибивалося з концепції – довга сукня насиченого червоного кольору, яку вона доповнила вечірнім макіяжем і бордовим манікюром.

Софія Ротару
Софія Ротару

Тоня і Ніна Матвієнко

Співочі дочка та мама виглядали на сцені органічно. Тоня вбралася в довге ніжно-рожеве плаття з глибоким вирізом, а Ніна Митрофанівна обрала білу сукню з ажурним коміром і рукавами.

Тоня і Ніна Матвієнко

Ірина Білик

Незрівнянна Ірина Білик порадувала шанувальників попурі зі своїх же хітів. Її костюм нагадував кімоно.

Ірина Білик
Ірина Білик

Руслана

“Дикі танці” Руслани на концерті до Дня Незалежності 2021 запалили публіку так само, як і 17 років тому на “Євробаченні”. Образ співачки звичний.

Руслана
Руслана

Наталія Могилевська

Наталя, не змінюючи собе, постала перед глядачами в елегантній сукні з вишивкою камінням і глибокими вирізами як в зоні декольте, так і у стегна.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Тіна Кароль

Улюблениця української публіки Тіна Кароль вибрала досить незвичайне плаття, через яке в мережі її вже підозрюють у вагітності.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Джамала

Переможниця “Євробачення-2016” Джамала вбралася в білосніжну сукню з довгими рукавами і спідницею в підлогу, на якій видніються сітчасті вставки.

Джамала
Джамала

Оля Полякова

Головна блондинка країни Оля Полякова виступила з піснею поета Юрія Рибчинського “Чарівна скрипка” в образі птаха – в перуці у вигляді пір’я і з платтям, декорованим пір’ям. Мережеві критики порадили Суперблондинці поміняти стилістів.

Оля Полякова
Оля Полякова
Коментар в мережі з приводу вбрання Полякової на концерті
Коментар в мережі з приводу вбрання Полякової на концерті

Надя Дорофєєва

Екс-солістка групи “Время и Стекло” здивувала глядачів надзвичайно красивим виконанням народної пісні “Ой, там на горі”. В якості сценічного вбрання Дорофєєва вибрала яскраво-зелений костюм з незвичайною асиметричною обробкою і прозорим верхом.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".