Проснувся в обнімку з бездомним псом: чим закінчився нетверезий відпочинок для таїландця

Молодий чоловік зранку зовсім не пам'ятав події минулого вечора, а виявилося, що він привіз до себе додому вуличного пса.

Хлопець з Таїланду на ім’я Юттафум Кевекхем не планував заводити собаку, але випадок допоміг вуличному псу знайти господаря. Молодий чоловік напідпитку привіз додому бездомного пса, а зранку прокинувся з твариною в обіймах. Хлопець вирішив залишити собаку.

Про цю історію, яка закінчилася хеппі-ендом для собаки, інформує сайт Asia One.

Повідомляється, що пса хлопець підібрав біля ресторану, де пиячив з подругою.

Юттафум Кевекхем з Бумом
Юттафум Кевекхем з Бумом

 

Вранці таїландець дуже здивувався, побачивши біля себе пса, тому що абсолютно не пам’ятав нічого з того, що трапилося минулого вечора. Однак друг продемонстрував йому смішне відео, на якому Юттафум краде собаку.

Виявилося, що у пса немає господаря, і таїландець вирішив залишити його у себе вдома. Собаку він помив, повіз на огляд до лікаря і назвав Бум.

Ранок

В своєму Фейсбуці хлопець написав, що тварина була ідеальним гостем, бо собака “не залишив ні какашок, ні сечі в будинку”.

І головне,” Бум знає, як увімкнути електричний вентилятор самостійно”.

Тож пиятика закінчилася не так погано: хлопець знайшов чотирилапого друга.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?