Камалія залишила чоловіка Мохаммада Захура і доньок на відпочинку та терміново вилетіла додому: що сталося?

Камалія розповіла, чому була вимушена покинути родину і повернутися в Україну.

Камалія та її родина вже близько місяця відпочивають у Туреччині. Співачка постійно ділиться новими відеороликами та фотографіями, які були зроблені на курорті. Сім’я надає перевагу активному відпочинку, і не сидить на пляжі.

Чому Камалія покинула родину?

Нещодавно стало відомо, що Камалія покинула кордони Туреччини і повернулася на Батьківщину. Але без Мохаммада Захура, доньок Арабелли і Мірабелли. Однак, співачка поквапилася пояснити, що має раціональне пояснення цьому вчинку.

Справа в тому, що співачка мала виступити перед українцями зі своїми хітами у День незалежності. Звісно, таку дату вона проігнорувати ніяк не могла. Виконавиця поділилася лінійкою відео, які зняли її фанати під час концерту, а також поділилася власними почуттями стосовно концерту.

Тим не менш, діти без мами не сумували і знайшли, чим зайнятися. Мохаммад Захур, як виявилося, прекрасно знає, як впоратися з двома маленькими дівчатками.

Судячи, з усього співачка вже знаходиться на шляху до Туреччини і скоро возз’єднається зі своєю родиною.

Нагадуємо, що не так давно Камалія втратила близьку людину. Родина приховала від співачки, що її дядько помер. І лише через дев’ять днів виконавиця поїхала на його поховання, тільки-но дізнавшись про його кончину. Мама співачки пояснила цей вчинок дуже просто: не хотіла засмучувати доньку, яка давала у цей час концерти, аджека малює не змоглаб якісно виконати роботу, думаючи про своє горе.

Схожі статті