Ксенія Мішина відгуляла гучне весілля: після примирення з Олександром Еллертом вразила мережу святом

Ксенія Мішина показала кадри з пишного весілля, про яке мріє ледь не кожна дівчина.

Після виснажливих зйомок на Україна має талант у ролі судді Ксенія Мішина відправилася на відпочинок з сином та ймовірно з екс-коханим Олександром Еллертом. Подейкують, що пара таки помирилася і закріпила успіх спільною поїздкою.

Ксенія Мішина відгуляла розкішне весілля

Тільки-но акторка повернулася додому, як Олександр Еллерт також засвітився у центрі Києва. Що ще раз доводить, що екс-пара таки проводила час разом.

А Ксенії Мішиній вдалося підняти настрій своїм фанатам ще однією подією. Акторка опублікувала відеоролики з весілля на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Одружилися друзі знаменитості.

Скріншот сторінки Ксенії Мішиної

Зірка запевнила, що через побачене розридалася. Душевні кадри дійсно можуть розчулити.

На превеликий жаль, Олександра серед запрошених не було помітно. Однак, це не означає, що його там не було. Адже як відомо глядачам, Ксенія та Сашко — великі конспіратори.

До речі, весілля було дуже стильним. Літні мотиви надзвичайно піднімають настрій в останні дні серпня, а образ нареченої лише підкреслює усю чарівність цього прекрасного періоду.

Нагадуємо, що Олександр Еллерт спричинив чутки щодо примирення з екс-коханою Ксенією Мішиною лише одним відеороликом. Справа в тому, що знаменитість вирішив доречним у річницю стосунків з акторкою опублікувати відеоролик з усіма романтичними моментами, які вони пережили разом. Таким чином він привітав кохану. Навіть Григорій Решетник відреагував на цей крок і заявив, що кохання переможе усе. Офіційного підтвердження стосунків не було від жодної зірки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".