Колишній чоловік Ані Лорак познайомив свою нову пасію з матір’ю: співачка втратила свій шанс повернути сім’ю

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу поділився кадрами знайомства його нової пасії з матір'ю, яка в минулому була для співачки свекрухою.

Кароліна (вона ж Ані Лорак) вже більше двох років перебуває в статусі завидної холостячки. У 2019-му вона подала на розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, якому народила доньку Софію. Увесь цей час їхня пара вважалася однією з найзразковіших у всьому шоу-бізнесі – молоді, щасливі, красиві, мають кар’єру, дитину та кохання. Однак, чоловік Ані Лорак сам зруйнував сімейне щастя своїми походеньками наліво, які потрапили в об’єктиви камер папараці.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Екс-подружжю вдалося розійтися без гучних скандалів та розділення права опікунства над дочкою. Соня залишилася жити з зірковою матір’ю, при цьому Мурат продовжує приймати участь у її вихованні та регулярно проводить з нею час без жодних перешкод з боку артистки.

Нових обранців на горизонті Ані Лорак поки не з’явилося, а ось її колишній вже навіть встиг познайомити свою дівчину з ріднею в Турції.

Мурат Налчаджиоглу з Лілією
Мурат Налчаджиоглу з Лілією

Так, у себе в Інстаграмі Налчаджиоглу опублікував репост зі сторінки коханої Лілії, на якому вона знімає Мурата разом з його мамою на свій телефон. Схоже, жінка щаслива зустрічі з сином та потенційною невісткою.

Скріншот з Інстаграму Мурата Налчаджиоглу
Скріншот з Інстаграму Мурата Налчаджиоглу

Лілія – візажистка з Києва, у якої є дочка приблизно того ж віку, що і Софія. В мережі вже неодноразово писали про зовнішню схожість дівчини з Ані Лорак. Спільні риси дійсно є – обидві брюнетки з темними очима, пухкими губами, мініатюрні. Їхні з Муратом стосунки тривають вже близько року.

Що стосується новин в особистому житті Ані Лорак – все найцікавіше дізнавайтеся на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".