TAYANNA показала свого коханого: склеїв розбите серце співачки після того, як екс-чоловік пішов до Ані Лорак

Відома українська співачка TAYANNA нарешті знайшла своє кохання після того, як її екс-чоловік Єгор Глєб пішов до Ані Лорак.

Тетяна Решетняк (справжнє ім’я виконавиці) відома романтичними піснями не лише в Україні, але й за її межами. Багатьом слухачам вона запам’яталася по гурту “Горячий шоколад”, та зараз зірка співає сольно.

Особисте життя TAYANNA насичене і бурхливе. Коли їй було 26, вона познайомилася з 18-річним музикантом Єгором Глєбом, який зараз є саунд-продюсером лейблу Black Star. У пари народився син Даніель, однак після трьох років разом вони розійшлися. Спочатку Тетяна називала причиною розставання різницю у віці, хоча пізніше зізналася, що обранець постійно їй зраджував та піднімав на неї руку. Дитина залишилася жити з матір’ю, а батько бачиться з ним нерегулярно, за словами співачки.

TAYANNA та Єгор Глєб з сином
TAYANNA та Єгор Глєб з сином

У 2019 році стало відомо, що Єгор почав зустрічатися з Ані Лорак, яка тільки-но розвелася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Крім того, в репертуарі Лорак навіть є пісня, написана TAYANNA. Сама вона поставилася до цього з гумором і пошуткувала, що їм втрьох залишилося тільки з’їхатися та жити великою шведською сім’єю:

“Він переїхав в іншу країну і там на нього натрапила така ж сама чернівчанка, як і я”, – казала Решетняк в програмі “Світське життя”.

Ані Лорак та Єгор Глєб
Ані Лорак та Єгор Глєб

Нарешті свято настало і на вулиці Тетяни – вона зустріла чоловіка своєї мрії, про що повідомила в соцмережах. Нового обранця зірка вже встигла показати фанатам, хоча і не повністю, приховуючи його обличчя та загалом особистість. Видно, що він русявий, бородатий і, схоже, досить високий.

Скріншоти з Інстаграму TAYANNA
Скріншоти з Інстаграму TAYANNA

Нічого більше TAYANNA поки не повідомляє – ні хто він такий, ні як його звати. Проте, найближчим часом знаменитість пообіцяла шанувальникам все розповісти.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".