Син Потапа недолюблює Настю Каменських? Які насправді стосунки між Андрієм та новою дружиною його батька

Чи ладнає Андрій Потапенко з Настею Каменських насправді? Усі відповіді у статті.

Стосунки дружини відомого українського продюсера і репера Потапа Насті Каменських і його єдиного сина Андрія від першої дружини Ірини Горової дуже хвилюють фанатів подружжя. Звісно, знаменитості намагаються сховати будь-які негаразди у родині від сторонніх очей. Однак, є речі, які неможливо не помітити.

Настя Каменських і Андрій Потапенко

Півроку тому Олексій давав інтерв’ю, у якому розповів про взаємини між новою дружиною та єдиним спадкоємцем.

Олексій та Андрій Потапенка у квартирі Ірини

“Він ставиться до неї як до батькової дружини. Він бачить, що це татова жінка, яку він любить. У них прекрасні відносини. Вони добре спілкуються. Він як хлопчик знімає рольову модель поведінки тата: він бачить – тато любить цю жінку, і у нього автоматом – значить, це добре”

Але з якої ж тоді причини мачуха та пасинок ніколи не взаємодіють? Потап доволі часто відправляється на відпочинок з дружиною, тещею, друзями і навіть колегами. І якщо у компанії є Настя, то Андрія там не буває ніколи. Продюсер постійно ділить себе між ними замість того, щоб об’єднувати їх.

Скріншоти сторінок Насті Каменських та Олексія Потапенко

Більш того, Андрій 1-го вересня відправився до школи і зірковий батько відвідав свято сина. Чого не скажеш про Настю Каменських, яка у цей час плавала в особистому басейні на подвір’ї свого дому. Чому Каменських знехтувала святом сина свого чоловіка?

На превеликий жаль, знаменитості наврядче захочуть дати відповідь на це питання журналіста. Потап притримується версії, що між його сином та новою дружиною прекрасні стосунки, і хоча аудиторія не може за цим спостерігати, доведеться повірити офіційній версії.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.