Михайло Заливако втратив справжню зірку: у Юлії Зайки знову з’явився залицяльник, який завалив її квітами

Юлія Бельченко зізналася, що в неї з'явився новий залицяльник.

Не так давно екс-учасниця реаліті-шоу “Холостяк” повідомила про те, що зав’язала стосунки з новим чоловіком. Однак, не встигли шанувальники дівчини порадіти за неї, як дівчина з’явилася на публіці у сльозах і зізналася, що порвала з обранцем.

Скріншоти сторінки Юлії Бельченко

Юлія скаржилася на своє невміння будувати стосунки з чоловіками, а також спитала в аудиторії, що ж з нею не так. Не пройшло і місяця, як у житті молодої красуні з’явилася нова фігура.

Таємний залицяльник

Важко уявити, щоб у такої дівчини не було залицяльників. Нещодавно Юлія зізналася, що кожного дня отримує квіти від таємної персони. Для того, щоб надіслати дівчині букет досить мати просто її номер телефону.

Скріншоти сторінки Юлі Бельченко

Вона поки що не дізналася, хто ж намагається підкорити її серце, але має намір з’ясувати це.

Окрім того, Юлія показала, як виглядають дарунки чоловіка, який так старанно намагається вгодити об’єкту своєї закоханості. Деякі могли б подумати, що це її колега та друг Дмитро, але він прокоментував, що знає, які квіти полюбляє Бельченко, і подарував би їй зовсім інші.

Нагадуємо, що Юлія Бельченко — єдина учасниця проєкту, яка його покинула, а потім повернулася за проханням холостяка. Не дивлячись на прогнози, Зайка так і не змогла закохати Михайла у себе, і програла свої конкурентці Анні Богдан. Зараз пара живе разом і орендує житло у Києві. З Юлією Бельченко Богдан знаходиться у доволі поганих стосунках, адже Зайка дозволила собі коментувати відносини пари публічно. Шанси на примирення дівчат доволі малі, і здається сам Заливако більше не зацікавлений у Юлі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".