Дан Балан повернувся в Україну і відгуляв гучне весілля: неймовірної краси наречена та атмосфера кохання

Дан Балан повернувся в Україну та відіграв весілля.

Дан Балан — затятий холостяк. Важко уявити, щоб молдавський артист, заявив про серйозні стосунки з якоюсь зі своїх обраниць. Однак, усе добігає свого кінця. Але Дана Балана це поки що не стосується.

Дан Балан на весіллі

Після карантинних обмежень та кризи, яку вони привнесли у життя артистів останні беруться за будь-які замовлення. А весілля — найприємніші з них.

Нещодавно у соціальній мережі Інстаграм з’явилися нові відеоролики, у яких Дан Балан був головним героєм. Артист був запрошеним на захід для чергового виступу. Поряд з ним виступала Віра Брежнєва.

Варто відмітити, що учать виконавця коштує доволі дорого, на рівні з Тіною Кароль, тому торжество не можна назвати дешевим.

В серпні 2020 року Зінченко і Седан зіграли в Києві весілля, приурочивши її до дня незалежності України. Кадри саме з цього заходу потрапили до мережі. Гостей весілля розважав, окрім Віри Брежнєвої, і Дана Балана, Дмитро Монатік. Але вони були не єдиними зірковими гостями на церемонії.

Винуватці торжества

На весіллі, наприклад, був присутній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Легендарний футболіст відважив пачку компліментів нареченому, а наостанок іронічно жартував.

Свято будо влаштовано в одному з найелітніших холлів в Києві і, ймовірно, на торжество було витрачено не менше 30 тисяч доларів.

На превеликий жаль, Тіни Кароль там помітно не було, а вони з з Даном могли б прекрасно заспівати дуетом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".