Ігор Кондратюк вперше за довгий час показав свою кохану дружину: “Серце радіє, душа співає” (ФОТО)

Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк не любить виставляти на загальний огляд своє сімейне щастя, хоча іноді він все ж таки робить виключення.

У вітчизняному шоу-бізнесі Ігоря Кондратюка поважають за його професіоналізм, незважаючи на доволі жорсткі висловлювання. Він не з тих, хто промовчить – знаменитість не соромиться різко виражати особисту думку, але у колі рідних та близьких продюсер перетворюється на турботливого батька і люблячого чоловіка.

Стосунки Кондратюка і його дружини Олександри Городецької почалися зі службового роману. В минулому жінка бухгалтер, а зараз фінансовий директор. Іскра між майбутнім подружжям промайнула швидко, адже перед тим, як з’їхалися, зустрічалися вони недовго.

Ігор Кондратюк

У своїх інтерв’ю Ігор Васильович неодноразово зізнавався, що у них з коханою триває постійна боротьба за лідерство. Підкорятися не хоче ніхто, тому їм доводиться шукати компроміси. Тим не менш, Олександра підтримує чоловіка у всіх його починаннях.

За роки сімейного життя у Кондратюка і Городецької з’явилося троє дітей – сини Сергій і Данило, а також дочка Поліна. Наймолодшій скоро виповниться 18.

Родина Ігоря Кондратюка

Треба сказати, що телеведучий ніколи не приховував від преси ні обраницю, ні спадкоємців. Просто він особливо не афішував особисте життя. Втім, на цей раз у себе в Інстаграмі Кондратюк вперше за довгий час виклав фото з дружиною. Пара разом підкорила Говерлу:

“Сьогодні ми з Санею вперше підкорили Говерлу! 20 тисяч кроків за 5,5 годин на гору і з неї. Ноги гудуть, коліно болить, шия німіє, серце радіє, душа співає, мізки зависли від побачених красот!”, – написав зірка.

Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли
Ігор Кондратюк з дружиною Олександрою на вершині Говерли

Коментатори привітали Ігоря Васильовича з таким досягненням та зазначили, що Говерла того варта.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".