Еллерт після розставання з Мішиною ошатно вбрався і відгуляв весілля: перший танець молодят запалив танцпол

Обранець головної холостячки країни Ксенії Мішиної Олександр Еллерт показав кадри з весілля, на які потрапив і перший танець молодят.

Кохання Мішиної і Еллерта розвивалося на очах у мільйонів телеглядачів, які захоплено спостерігали за їхніми стосунками у проєкті “Холостячка”. Серед безлічі статних кандидатів на своє серце акторка врешті-решт сказала “так” автору жартів студії “Квартал 95”.

Закохані не приховували почуттів на публіці, як раптом несподівано для всіх вони розійшлися. Пояснень стосовно рішення про розставання пара не дала, хоча відреагували вони на це по-різному. Ксюша повідомила новину вельми драматично, тоді як Саша підключив своє почуття гумору.

Олександр Еллкрт та Ксенія Мішина
Олександр Еллкрт та Ксенія Мішина

Згодом після розриву мережею поширилися чутки про возз’єднання героїв “Холостячки”. Еллерт привітав Мішину з річницею, після чого вони нібито разом вирушили у відпустку на Кіпр. Поки збентежені шанувальники чекають на їхні коментарі з приводу ситуації, чоловік засвітився на весіллі. Не поспішайте дивуватися – наречений не він.

Ні для кого не секрет, що Олександра часто запрошують на весілля у якості ведучого. Так сталося і на цей раз. В Інстаграмі Еллерт показав перший танець молодят, під час якого танцювали й усі гості. До речі, музичний супровід був досить нетиповим – танцпол вибухав під пісню “Smack my bitch up” гурту The Prodigy.

Еллерт показав танець молодят
Еллерт показав танець молодят

Також фотографи зняли той момент, коли переможець “Холостячки” реєстрував шлюб. У такому ошатному костюмі він і сам виглядає наче жених.

Олександр Еллерт на весіллі
Олександр Еллерт на весіллі

Втім, фанати сподіваються, що незабаром Еллерт теж піде під вінець, і не з будь-ким, а саме з Ксенією Мішиною, адже нещодавно на весіллі своїх друзів вона зловила букет нареченої.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".