З’ясувалося, що у покійної Жанни Фріске був брат-двійня, який також пішов з життя: “Мене брат до себе кличе”

У Жанни Фріске був рідний брат-двійня, який пішов з життя дуже рано.

За рік до смерті Жанни Фріске від раку мозку широкій аудиторії  стало відомо про те, що у співачки був брат-двійня. Діти з’явилися на світ недоношеними. Хлопчик помер незабаром після народження.

Брат Жанни Фріске

Днями батько артистки Володимир Фріске вперше розкрив подробиці сімейної трагедії. Чоловік втратив єдиного сина, про який мріяв, незабаром після його народження. Батько Жанни в подробицях розповів про те, що сталося з малюком.

Жанна Фріске з батьками та сестрою. Фото взято на просторах мережі.

Глава сім’ї знаходився в Одесі, коли на світ з’явилися Жанна і її братик. Володимир Борисович, дізнавшись про передчасні пологи дружини Олі, помчав до Москви.

“Діти мої народилися семимісячними. Жанночка важила 1300 грамів, а цей, хлопчик – 2640, але у нього були асфіксія, непрохідність кишечника. Сина відвезли в одну лікарню, дочку – в іншу. Через два тижні нам зателефонували з клініки і сказали, що хлопчик помер … “- розповів Фріске.

Поступово трагедія з померлим сином забулася.

“Ми були ще молодими, нам по 20 років було… Перші місяці ми з дружиною дуже переживали через сина, а потім, не буду кривити душею, забули про нього… Жанночка дуже часто згадувала про брата. Коли Жанна захворіла , то сказала таку річ: “Це братик кличе мене до себе” “, – згадав батько співачки, ледь стримуючи сльози під час інтерв’ю YouTube-каналу” Психологія зірок “.

Він також зазначив, що його дочка не робила процедуру ЕКО, а завагітніла природним шляхом. Робила уколи, що підтримують здоров’я. Але ніяких ЕКЗ не було. Жанна чекала, що все станеться природним шляхом.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".