Єдиний син Софії Ротару поскаржився на проблеми зі здоров’ям: все сталося, поки зіркова матір гастролювала

Для Софії Ротару її син Руслан - це справжня надія та опора. Саме він витягнув знамениту маму з депресії, але сам зараз не довольний своїм здоров'ям.

Для Софії Ротару дізнатися про те, що її коханий Анатолій Євдокименко ніколи вже не побачить цей світ означало кінець всьому. Їхній тандем вважали зразковим. Хоча співачці не раз закидали те, що вона, як Алла Борисівна може лише сказати і всі чоловіки упадуть до її ніг, наша Примадонна доводила зворотнє.

Зірку не цікавив ніхто, крім її половинки. Коли коханий покинув цей світ, Софія навіть виступати не хотіла… Якби з ями смути не витягнув її син. Він буквально спонукав матір до творчості, допомагав працювати над новим альбомом, бо знав, що без прихильників та сцени вона зовсім угасне.

Софія Ротару і Руслан Євдокименко
Софія Ротару і Руслан Євдокименко

Софія Михайлівна вдячна дитині за це по сей день.

Зараз Анатолій Євдокименко вже на порозі великої зрілості. Йому 51 рік. Він виростив двох дітей: молодшій дочці 20, а старшому синові – 26. З дружиною живе весь цей час у шлюбі. Вона у нього єдина та кохана. Проте, не так давно син легенди поскаржився на своє здоров’я.

Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко
Софія Ротару, Світлана Євдокименко та Софія Євдокименко

У мережі чоловік опублікував фото, де показав, що без тонометру вже не обходиться. Тиск просто колосальний показав апарат: 193/111. Ці показники не є добрими, особливо у віці після 50. Великий розрив між “верхнім” та “нижнім” тиском свідчить про те, що є серцева недостатність.

Скріншот з інстаграму Руслана

“Коли ти на гастролях”, – пише стурбований Анатолій, маючи на увазі рідну матір.

Сподіваємося, такими світлинами більше Євдокименко-молодший не буде нервувати своїх прихильників та прихильників матері.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".