“Зійду з розуму”: 67-річний Макаревич після першого року подружнього життя поскаржився на 37-річну дружину

Відомий співак Андрій Макаревич вчетверте одружений на молодшій за нього на 30 років жінці, життя з якою виявилося не таким вже й солоденьким.

У грудні 2019-го, маючи за плечами три невдалих шлюби, Андрій Макаревич одружився вчетверте на ізраїльській мандрівниці Ейнат Кляйн. Вони познайомилися, коли лідер гурту “Машина времени” шукав екскурсовода по Ефіопії. Саме Ейнат йому порекомендували як найкращого гіда по країні.

Разом з 37-річною дружиною 67-річний Макаревич веде кулінарний блог. І хоча музикант має багаторічний досвід ведення авторської програми “Смак”, він все одно вважає себе “інтуїтивним дилетантом”. Про це Андрій розповів в інтерв’ю у програмі “ЖВЛ“.

Ейнат Кляйн
Ейнат Кляйн

Також у пари є ще одне спільне захоплення – подорожі. Лінивий відпочинок біля моря – це не про Макаревича:

“Якщо мене покласти на пляж, я за 4 години зійду з розуму. Я люблю бувати там, де ніхто не бував”.

Андрій Макаревич у ЖВЛ
Андрій Макаревич у ЖВЛ

Однак у вірної супутниці виконавця є один серйозний недолік в плані подорожей. Як каже Андрій, кохана розраховує тільки на свої сили та жагу до пізнань:

“Ось вона планує відвідати 12 стародавніх храмів за день, а людина фізично може витримати 5. На шостому у неї просто вже поріг сприйняття сильно знижується”.

Кляйн народилася у Києві, там же вступила до університету, але через деякий час переїхала в Ізраїль, де і продовжила навчання. Їхнє з Макаревичем весілля відбулося у Тель-Авіві в коли близьких та рідних.

Весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн
Весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн

Спеціально приховувати новину про чергове одруження співак не намагався, проте і піаритися на такій важливій для нього події не хотів, тож у публічному полі про це стало відомо лише у квітні 2020-го.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".