Лідія Таран чесно відповіла, чи дозволяє доньці бачитися з татом, який їх покинув – Андрієм Доманським

Відома українська телеведуча Лідія Таран офіційно заміжньою ще не була, але мамою вона стати встигла вже майже 14 років тому.

Лідія Таран і Андрій Доманський познайомилися завдяки роботі – вони були колегами по телебаченню, тож їхній роман можна назвати службовим. В результаті стосунків, які вилилися у декілька років громадянського шлюбу, у пари народилася дочка Василина.

Для зірки “ТСН” це перша і поки що єдина дитина, а шоумен є багатодітним батьком – у нього п’ятеро рідних дітей та пасинок від нинішньої дружини. Подейкують, саме та жінка стала причиною розставання Ліди і Андрія, оскільки це саме він покинув її з маленькою донечкою на руках.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

І хоча для Таран було повною несподіванкою рішення Доманського піти від неї, розійшлися вони без зайвих скандалів. Часто бувають такі ситуації, коли при розлученні жінки маніпулюють колишніми чоловіками через дітей, однак у випадку героїв статті все не так, про що стало відомо з соціальних мереж.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Так, у себе в Інстаграмі Лідія Таран влаштувала сесію відповідей на питання підписників, де у неї поцікавилися, чи не важко їй самотужки виховувати дочку. Ось що сказала журналістка:

“Їй скоро 14, і думаю, тепер вона мене навіть частіше виховує, ніж я. Ми зараз у найкрутішому статусі подружок, хоча я все ж старша. Вася спілкується з татом також, і з усім своїм світом, так що мені взагалі не складно”.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Очевидно, Лідія мудра жінка, адже неприємне завершення стосунків з Андрієм Доманським не позначилося на його спілкуванні зі спільною дитиною, яка, до речі, дуже на нього схожа.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.