Історія кохання Олі Мартиновської та Володимира Ярославського: що приховує зіркова парочка

Відомі українські кулінари та судді проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський неоднозначно коментують свої стосунки.

Свій шлях у кулінарному світі Ярославський почав ще задовго до появи на телебаченні, тоді як Мартиновська змінила своє життя саме завдяки участі у “МастерШеф”. Вона стала переможницею 3 сезону шоу, після чого здобула диплом школи кухарів Le Cordon Bleu у Фрінції.

Ольга була першою в рейтингу свого випуску, тож зовсім не дивно, що через декілька років вона знову повернулася в улюблений кулінарний проєкт, але вже не як учасниця, а повноправна суддя на рівні з Ектором-Хіменесом Браво та Володимиром.

Ольга Мартиновська, Ектор-Хіменес Браво та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська, Ектор-Хіменес Браво та Володимир Ярославськи

Усі троє одне для одного не просто колеги, вони добре дружать і спілкуються також поза знімальним майданчиком, хоча у мережі не стихають чутки про роман героїв нашої сьогоднішньої статті.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Що насправді пов’язує Мартиновську і Ярославського

В особистих Інстаграмах шеф-кухарів є безліч спільних фото, на яких вони виглядають парою. Крім того, свої дописи Оля і Володимир часто присвячують одне одному. Коли Мартиновська вітала колегу з днем народження, вона прямо сказала: “Обожнюю та обіймаю”.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Ольги Мартиновської
Скріншот з Інстаграм-сторінки Ольги Мартиновської

Ярославський взагалі зізнався їй у любові після того, як Мартиновська відкрила першу в Україні кулінарну академію: “Моя Оля, ти все життя надихаєш людей, а особливо мене. Дуже тебе люблю”.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Володимира Ярославського
Скріншот з Інстаграм-сторінки Володимира Ярославського

Не дивлячись на це, зірки не поспішають підтверджувати існування роману між ними, чим тільки підігрівають інтерес публіки.

Хто батько єдиної доньки Ольги Мартиновської

Суддя “МастерШеф” у своєму щільному робочому графіку знаходить також час для своєї дочки Віри. Народила вона її у шлюбі з колишнім чоловіком Іваном Кобцем, та навіть після розлучення пара намагається залишатися друзями, аби бути відповідальними батьками для спільної дитини.

Ольга Мартиновська з дочкою Вірою
Ольга Мартиновська з дочкою Вірою

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".