Родина Насті Каменських і Потапа чекає на поповнення? Співачка більшає на очах: “Маленький Потапенко”

Настя Каменських неабияк заінтригувала мережу вагітним животом.

Тривалий час Настя Каменських намагається побороти зайву вагу. Ні для кого не секрет, що співачка схильна до неї, і постійно контролює свої параметри. Втім, через останні події артистка не змогла тримати себе у руках і допустила деяке відхилення від власної норми. Принаймні, саме так зірка пояснює свій теперішній стан.

Настя Каменських можливо вагітна

Через те, що Настя веде публічний образ життя, вона вимушена постійно підігрівати інтерес до себе завдяки публікаціям соціальній мережі Instagram. Навіть, якщо вона знаходиться не у формі. Так, нещодавно вона виклала відеоролик з виступу, який відбувся під час гастролей. Деякі кадри породжують питання стосовно можливої вагітності Каменських.

Так, деякі коментатори, не приховуючи своїх підозр, поділилися думкою про вагітність Насті з іншими. Однак, інші вважають, що Каменських просто перестала за собою стежити.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

Варто відмітити, що імовірність майбутнього поповнення у родині Олексія Потапенка та Насті Каменських підвищує вік співачки, який цього року досяг цифри 34. Сам продюсер не приховує, що мріє про велику родину, і ще 3 спадкоємців. Співачка також напроти малюка, але пара з якоїсь причини, досі не наважилася на цей крок.

Настя Каменських не так давно перебуває у ролі сольної співачки, тому можливо, що вона відкладає материнство через музичну кар’єру, яка почала розвиватися без участі її чоловіка. Тиск від аудиторії щодо бажаною вагітності Настю Каменських не особливо турбує, але вона не приховує, що іноді фанати перегинають з цим питанням.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".