Катя Осадча святкує 38-й день народження: чому телеведуча цілий день плакала і як її втішали рідні?

Катя Осадча показала, як її привітали близькі та друзі.

Катя Осадча 12 вересня відзначає свій 38-й день народження. Телеведуча зізнається, що ще рік тому і мріяти не могла про новий статус багатодітної мами, який вона отримала буквально місяць тому.

Каті Осадчій 38 років

Про це вона зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Чоловік іменинниці Юрій Горбунов також привітав Катю Осадчу в Instagram, в черговий раз зізнавшись їй у своїх почуттях.

Також до привітань приєдналися Настя Каменських, Потап та інші близькі та рідні телеведучої. Море квітів, яким засипали зірку остаточно її розчулили, і Катя декілька разів пустила сльозу. Настя одразу відреагувала на емоційність іменинниці та почала її заспокоювати. У цьому році і день народження Юрія Горбунова, і Каті Осадчий були присвячені народженню їх сина.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої

До привітань у соціальній мережі долучилися усі колеги Каті та учасники знімальної групи “Світського життя”.

Вочевидь, вечірка буде проведена іншим разом. Адже гості насолоджувалися домашнім комфортом та проводили час на дворі, як одна велика сім’я.

Як відомо, 19 серпня Осадча з Горбуновим стали батьками вдруге. Другого сина пара назвала Данилом. Телеведуча зізналася, що сподівалася на народження дівчинки, але доля розпорядилася, щоб вона стала мамою третього сина. Старшим синам Осадчої, Іллі та Івану, 19 років і 4 роки відповідно.

Багато зірок, а також шанувальники Каті Осадчої привітали її в коментарях з 38-річчям, захоплюючись її молодістю і красою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".