Колотили спеції, маринади, салатні заправки, каву і продавали під виглядом торгових марок

Кіберполіція викрила на Львівщині схему збуту фальсифікованих продуктів харчування.

Кіберполіція спільно з управлінням поліції та прокуратурою регіону викрила схему збуту через Інтеренет контрафактних продуктів харчування. Про це повідомив відділі комунікації поліції Львівської області.

Організував оборудку мешканець Києва спільно з кількома місцевими друзями. У складських приміщеннях ділки фасували в упакування з товарними знаками відомих вітчизняних виробників каву, спеції, маринади, салатні заправки, кондитерські вироби і продавали оптом через Інтернет.

Мішки з кавою

Під час обшуків квартир, авто та приміщень, у яких виготовлявся фальсифікат, було вилучено більше десяти тон продукції харчування, а також сировину, комп’ютерну техніку, телефони, банківські картки, гроші, чорнову бухгалтерію. Обшуки здійснив спецпідрозділ «ТОР».

Усе вилучене проходить експертизу.

За фактом вікрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229. Триває слідство.

Місце виготовлення і зберігання контрафактних продуктів

Схожі статті

Українська поліцейська відрізала своє розкішне волосся, яке пожертвувала на перуки для онкохворих діток

Співробітниця Національної поліції Україна Мар'яна Жизномирська власним прикладом довела, що робити добрі справи і допомагати – це просто.

Не заплатив за воду — потрапив на білборд ганьби: як в Україні борються з неплатниками за комунальні послуги

Проблема заборгованості українців за комунальні послуги практично досягла масштабів національної катастрофи, адже рахується вона десятками мільярдів гривень.

Львівські лікарі успішно здійснили чергову операцію з трансплантації серця

У ніч проти суботи 21 листопада від померлого внаслідок інсульту чоловіка хворому пересадили донорське серце. Іншим двом дісталися його нирки.

Наша поліція нас все ще береже?

У Рівненській області діючий співробітник Нацполіції організував групу з «продажу» посад у Головному управлінні Національної поліції області. А на Львівщині – гостра нехватка працівників у патрульній поліції.

Та, що народила, викинула на смітник: милосердя до дитини проявив бездомний собака

Немовляті несказанно повезло: бездомний собака знайшов його на звалищі і приніс туди, де люди. Дитину вдалося врятувати.

Торт-вбивця мало не позбавив семирічну дівчинку життя. Львівські лікарі врятували

Семирічна дівчинка з м.Дрогобич, що на Львівщині запам'ятає торт з котиками із маршмеллоу на все життя. З дротиком у горлі, яким кондитері прикріпили до торта прикрасу у вигляді киці, дівчинку терміново ушпиталили в ОХМАТДИТ.