Павло Зібров має власний острів: як виглядає місцина та скільки гонорарів відвалив за нього співак

Павло Зібров вже давно виступає на українській сцені. Артист ніколи не вихвалявся своїми статками, проте, не втримався, аби не похизуватися своїм островом.

Павло Зібров. Він став справжнім символом української музики часів Незалежності. Розкішні вуса, оксамитовий голос та щира посмішка – все це про знаменитість. Дивує, як один з найбільш затребуваних артистів країни ніколи не відзначався вихвалянням своїх гонорарів, автівок чи брендових речей.

На публіці зірка завжди вбирається у строгий костюм та скромні черевики. Єдине, чим настільки пишається Зібров – його будинок, дизайн якого розробляла кохана дружина Марина.

Павло Зібров

Маєток свій придбав артист у селі Ходосівка, що знаходиться за 7 кілометрів від Києва. Дуже зручно: можна відпочивати в антуражі заміської краси, води, річки та лісу, а також швидко добиратися до робочих зустрічей.

Родзинкою палацу родини Зібрових є власний острівець.

За будинком розташований прудик, де співак ховає від дружини пляшку та банку солоних огірків. Сміється, що хто допливе до його острівку, той зможе добряче гульнути.

Маєток Павла Зіброва

Там артист любить усамітнюватися від справ та інколи рибалити. Запрошує туди на рандеву і Марину.

Сам же маєток виконано в італійському стилі. Павло дуже пишається, що інтер’єрні рішення розробляла саме Марина та скаржиться, що друзі, дізнавшись про талант дружини, почали безкоштовно просити її допомогти придумати ідеї для ремонту.

Відомо, що на утримання свого палацу співак лише у 2008 році витрачав 1 тисячу доларів, коли курс іноземної валюти дорівнював 8 гривень. Скільки зараз – секрет, який відомий тільки господарю та господині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".