Софія Ротару не стрималася і показала улюбленого чоловіка: молодший за виконавицю, а вже дуже заможний

Софія Ротару має маленьку, але міцну родину, у якої є голова.

Софія Ротару вважається однією з найбільш закритих співачок у вітчизняному шоу-бізнесі. Однак на цей раз прославлена ​​артистка зробила виняток.

У родині підріс завидний холостяк

Софія Ротару вкрай рідко ділиться з численними шанувальниками деталями свого особистого життя. Вона взагалі майже не дає інтерв’ю, не відвідує світських заходів, не знімається на телебаченні. Фанатам тільки і залишається, що задовольнятися чутками та рідкісними публікаціями, які з’являються на офіційній сторінці Ротару в соціальній мережі Інстаграм.

Софія Ротару з онуками
Софія Ротару з онуками

Не секрет, що у артистки велика сім’я, і ​​своє життя вона мудро розподіляє на роботу і турботу про близьких. З усіма родичами Софія Михайлівна намагається підтримувати відносини, цікавитися їх життям, допомагати. Так, наприклад, співачка похвалилася перед підписниками талантом свого дорослого онука Анатолія.

Як виявилося, коханий чоловік Софії Ротару виступив на фестивалі White Nights у Києві. Анатолій представив публіці його новий трек під назвою “Hold The Line”.

“Вітаю з прем’єрою на публіці твого нового треку HOLD THE LINE. Твій DJ сет зібрав повний майданчик! Пишаюся і люблю”- написала Ротару під відео з виступу Анатолія.

У коментарях до посту відзначився і сам онук іменитої виконавиці. Він подякував бабусю, у відповідь теж опублікував сердечко. А ще висловила своє захоплення золотим голосом Росії Миколою Басковим і внучка Софії Ротару Соня.

Відзначимо, що дівчина багато часу проводить в Європі. Справа в тому, що вже здавна Соня серйозно займається модельною кар’єрою. Вона знімається для різних брендів, а ще займається музикою. Соня випустила дебютну пісню “First to let go”, проте потім з головою поринула в навчання.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".