Святослав Вакарчук позбувся зайвого та підкорює жіночі серця: з матір’ю первістка стосунки не склалися?

Святослав Вакарчук вразив мережу новим фото.

Фронтмен популярної української рок-гуппи “Океан Ельзи”, 46-річний Святослав Вакарчук рідко демонструє відверті знімки і поводиться досить стримано на публіці. Але у житті знаменитості відбуваються серйозні зміни, яких він, судячи з усього, чекав і зустріти які був готовий.

Не так стало відомо, що артист більше не разом з Лялею Фонарьовою, з якою був приблизно 20 років, і більш того, не був їй вірним. У чоловіка народився первісток, і з’явилася інша жінка.

Прес Святослава Вакарчука

Нещодавно він порадував своїх шанувальників і показав свій торс і прес без сорочки.

Як відомо, багато років музикант захоплюється йогою. На своїй сторінці в Instagram Вакарчук показав результат – еталонний атлетичний рельєф і бездоганні кубики преса.

“Йога ніколи не дається легко, але завжди нагороджує”, — інтелігентно похизувався Вакарчук.

Раніше Вакачук показував свої тренування, але ніколи – їх результат. Втім, фвщична підготовка зірки вражаюча.

Нагадуємо, що у Святослава Вакарчука не було рідних дітей, і він виховав падчерку, єдину доньку Лялі. Поява на світ першого сина артиста спричинила справжню інформаційну хвилю в мережі. Хтось вітає виконавця, хтось не приховує розчарування. Обраниця Святослава — людина непублічна, але доволі впливова.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Колишня дружина Вакарчука поки що утримується від будь-яких коментарів, але подейкують, що вона дуже важко перенесла новину про зраду. Пліткували, що жінка потрапила до лікарні. Святослав же намагається тримати обличчя та бере на себе усю відповідальність.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".