Через які проблеми у сім’ї Ольга Сумська покинула колишнього чоловіка Євгена Паперного та пішла до Борисюка

Ольга Сумська розповіла, як ставився до неї колишній і чим все закінчилося.

Півроку тому колишній чоловік відомої української акторки Ольги Сумської не менш відомий діяч мистецтва Євген Паперний шокував усіх зізнанням про те, як ставився до екс-дружини.

Акторка нарешті відреагувала на цю відверту заяву Паперного й розповіла, що актор піднімав руку було ще до весілля.

Розлучення Євгена Паперного та Ольги Сумської

Ольга Сумська
Ольга Сумська

За словами знаменитості, виною всьому став “зелений змій”, який не давав спокою Євгену Паперному:

“Там було ще раз! Не дай боже, щоб це було щодня. У нас такого не було! Євген Васильович, так, він вживав і, в принципі, і сьогодні може чарку перекинути. Це є така вада, яка притаманна багатьом акторам”, — розповіла Ольга Сумська.

Зірка не звинувачує колишнього чоловіка ні в чому, із розумінням ставиться до цієї ситуації, яка склалася між ними багато років тому. Варто відмітити, що Ольга покинула заможний дім заради бідності з Борисюком. Пара з початку майже поневірялася, але потім колишній чоловік акторка запропонував їм місце у своєму театрі.

У пари залишилася спільна донька Тоня Паперна, яка на даний момент проживає у Москві. Дівчина заміжня і вже має двох дітей. Ольга Сумська довго ставила у провину Євгену, що він абсолютно не цікавиться донькою і майже не бачиться з нею. Паперний цього не заперечує. Каже, що не виконував батьківські обов’язки і шкодує про це.

Ольга Сумська та Євген Паперний
Ольга Сумська та Євген Паперний

Сама зіркова бабуся на даний момент також дуже рідко бачитися з донькою та онуками. Це дуже засмучує її, але зробити на даний момент з цим нічого не можна. Повертатися назад до України Тоня не має наміру.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".