Соломія Вітвіцька возз’єдналася з колишнім чоловіком: він засипає її квітами та не випускає з поля зору

Соломія Вітвіцька повернулася з США до України і вразила возз'єднанням з колишнім.

Майже рік тому Соломія Вітвіцька повідомила про те, що її восьмирічній шлюб добіг кінця. Вони з режисером Владом Кочатковим вирішили розірвати стосунки, і кожен пішов своїм власним шляхом. Та якщо одні пари повністю припиняють спілкування після того, як винесуть рішення про розрив, то інші інтригують дивною поведінкою. Так, Соломія та Влад стали наче ближчими після розлучення.

Соломія та Влад знову разом?

Нещодавно на особистій сторінці Соломії Вітвіцької в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому вона показала, як колишній чоловік Влад зустрічає її у київському аеропорті.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької

Телеведуча повернулася з 10-денної відпустки у Сполучених Штатах Америки, і отримала дуже теплу зустріч на батьківщині. Колишній благовірний жінки порадував її з букетом квітів у Бориспілі. Варто відмітити, що коли вона покидала кордони України, проводжав її також її екс-коханий.

Цікаво, що Соломія Вітвіцька вважає доречним показувати, як колишній чоловік досі ніжно до неї ставиться. При цьому про воз’єднання поки що мова не йде. Телеведуча жартує, що в них не було таких теплих відносин, навіть коли вони були разом.

Нагадуємо, що офіційною причиною розлучення Соломії Вітвіцької та Влада Кочаткова стала тривала криза у стосунках. Пара навідувалася на сеанси до сімейного психолога, але лікування не дало результатів. Коли обидва прийняли рішення про розлучення, то плакала збираючи валізи. Зараз екс-подружжя доволі часто зустрічається, так як має спільних друзів та коло знайомих. Соломія вважає, що нічого дивного в форматі їхніх стосунків на даний момент немає, але безліч користувачів зовсім іншої думки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".