Брежнєву і Джанабаєву не запросили на свято свекрухи: матір братів Меладзе не сяде за один стіл з невістками

Брати Меладзе влаштували своїй матері сюрприз з нагоди 87-річчя, але на святі були відсутніми відомі невістки іменинниці – Віра Брежнєва і Альбіна Джанабаєва.

Напередодні матері Валерія і Костянтина Меладзе Неллі Акакієвній виповнилося 87 років, тож уся їхня родина зібралася в одному з найкращих ресторанів столиці, аби відсвяткувати таку поважну дату. Зворушливими кадрами з вечірки у мережі поділилася дочка Валерія Аріна, але виявилося, що на святі не було дружин братів Меладзе – Альбіни Джанабаєвої та Віри Брежнєвої.

Фанати припускають, що екс-віагрянки не отримали запрошення на вечерю через непрості сімейні стосунки. У цьому є сенс, адже відомо, що діти Валерія Шотаєвича досі не спілкуються з нинішньою дружиною знаменитого батька – доньки так і не змогли змиритися, що той багато років зраджував їхній матері з Альбіною. А ось про ставлення членів сімейства Меладзе до Віри майже нічого невідомо, оскільки і вона, і композитор не коментують особисте життя.

Не дивлячись на те, що брати одружилися на своїх музах, за співачками все одно закріпився статус розлучниць, проте вони намагаються не звертати увагу на постійну критику.

Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою
Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою

Щодо відсутності Брежнєвої і Джанабаєвої на дні народження свекрухи, цілком можливо, що артистки могли його пропустити не через проблеми у спілкуванні з Нелею Акакієвною, а з інших причин. Віра наразі з головою занурена в роботу і розвиток власного косметичного бренду, Альбіна ж зайнята піклуванням про новонароджену донечку Агату, яка з’явилася на світ у квітні 2021-го.

Більше цікавих подробиць про сімейні таємниці братів Меладзе дивіться у наступному відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".