Донька Олі Полякової не буде вчитися в Україні: куди буде здавати іспити спадкоємиця відомої артистки?

Стало відомо, що Марія Полякова буде вступати до іноземного учбового закладу.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна вже активно знімають свою авторську програму на платформі YouTube “Дорослі дівчата”, де обговорюють абсолютно усе, починаючи з творчості і закінчуючи дуже особистими подробицями їхнього життя. В останньому випуску мова дійшла до дітей. Саме тоді стало відомо, що старша донька Олі Полякової  Марія відправиться на навчання закордон.

Маша Полякова обрала елітний учбовий заклад

Варто відмітити, що про ці наміри Марія вже говорила журналістам неодноразово. Судячи з усього, вона не зрадила своїй мрії вступити до музичного коледжу Берклі у Бостоні.

“Я мрію поїхати в музичний коледж Берклі, що в Бостоні. І там вступити на вокальний факультет”, – додала дочка Олі Полякової.

Необхідно зазначити, що за навчання у США доведеться заплатити немало. Ціни у коледжі непосильні навіть для багатьох жителів Сполучених Штатів, що й казати про українців. Вартість для мічцевих студентів сягає 15 тисяч доларів, а вартість навчання для резидентів з інших країн 45 тисяч доларів на рік. І це не враховуючи витрати на проживання та особисті потреби.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками

Також Ольга розповіла, що її донька на слухається її, вживає на цензурна лексику при ній, а також схильна до поганих звичок. Артистка на це впливати не може, але намагається хоча б контролювати цей процес. Завдяки хорошим стосункам зі своєю спадкоємицею вона не дає їй розійтися, але все одно невдоволена її раннім дорослішанням.

Варто зазначити, що молодша донька співачки Аліса має більш м’який характер. Але Маша все ж таки схожа на свою матір.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".