Зірка серіалу “Моя улюблена Страшко” Артур Логай має позашлюбну дитину: в актора все вийшло з-під контролю

Артур Логай довго тримав у собі секрети своєї родини.

Шлях Артура Логая до шоу-бізнесу був доволі довгим та тернистим. Актор намагався прийти люди слави і стати відомою людиною лише завдяки власним талантам і ніколи не брав участі у скандалах і не “хайпував”, як це часто стається з молодими та амбіційними публічними людьми.

Сімейні секрети Артура Логая

Однак, з приходом відомості, преса та фанати самі починають копирсатися в особистому житті своїх кумирів, і тоді дуже важко приховати деякі неприємні факти, або неоднозначні події у минулому, які можуть викликати питання.

Артур Логай
Артур Логай

Так як Артур Логай став провідною зіркою серіалу “Моя улюблена Страшко”, то попит на подробиці його життя став вельми високим.

Так, нещодавно стало відомо, що актор, окрім дружини Жені та спільного з нею сина, має позашлюбну дитину. Втім, хлопчик народився раніше законного спадкоємця.

Артур Логай з дружиною Євгенією та сином Левом

Актор обожнює проводити час з родиною, але через те, що діти маленькі, його не вистачає на всіх.

“У Германа і Льва різниця у віці – 3 роки. Молодший тягнеться до старшого, а у старшого вже трішечки свої інтереси. Кожен з них хоче уваги, і вони намагаються це увагу кожен на себе перетягувати. Але мені в цьому питанні Женя допомагає. Поки я з одним, вона може іншого чимось захопити. Їм обом можна читати – вони будуть уважно слухати казки. Влітку – це море або басейни, які є в межах міста, обидва обожнюють стрибати, плавати і пірнати. Люблять конструктори. Пацани – пацанячі гри”, — розповідає зірка.

Артур з Германом та Левом

Про маму Германа нічого невідомо, але знаменитість розповідав, що серйозних стосунків у нього з нею не було.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".