Як виглядає новонароджений син Святослава Вакарчука, якого він щосили ховав від екс-дружини Фонарьової

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук нещодавно вперше став батьком, але свою дитину показувати публіці не поспішає.

Святослав Вакарчук з тих знаменитостей, котрі не полюбляють виносити особисте життя на загальний огляд, однак за останній час саме його ім’я рясніє у заголовках ЗМІ, і цьому є декілька причин. Спочатку музикант повідомив про розлучення з дружиною Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років подружнього життя. На вичерпне пояснення розраховувати не варто – за словами зірки, їхні дороги просто розійшлися, але він вдячний Лялі за все, що вони пройшли разом.

Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук
Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчук

Трохи згодом стало відомо про народження первістка у Святослава. Це підтвердила прес-служба артиста. Сина він назвав на честь дідуся (свого батька) – Іваном. Більшої інформації Вакарчук повідомляти не хоче, аби дати дитині можливість стати на ноги без зайвої уваги.

Так само співак приховує і особистість жінки, яка зробила його батьком. Втім, пресою гуляють чутки про те, що це нова кохана Святослава. Їй близько 40 років і на момент появи дитини пара була разом вже декілька місяців. Деякі джерела стверджують, що обраниця музиканта працює у продюсерській компанії Radioactive, яка знімає рекламу міжнародних брендів, кліпи і серіали. Неодноразово “Океан Ельзи” з нею співпрацювали.

Завдяки цьому вдалося з’ясувати ім’я можливої матері новонародженого Івана Святославовича – Євгенія Яцута. На одному зі світських заходів кількома місяцями раніше жінку помітили з вагітним животом.

Євгенія Яцута
Євгенія Яцута

І хоча свого сина щасливі батьки не показують, пропонуємо подивитися на результат комп’ютерного моделювання, який схрестив обличчя Святослава та Євгенії – можливо, саме так виглядає хлопчик:

Син Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути
Син Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.