Слава Фролова не стрималася і заговорила про Мішину, яка зайняла її місце в Україна має талант: “Нестерпно”

Слава Фролова після довгого мовчання нарешті пішла на діалог з фанатами.

У цьому сезоні “Україна має талант” суддівське місце, яке зазвичай належало Славі Фроловій, дісталося відомій українській акторці Ксенії Мішиній. Ці зміни неочікувано запалили шанувальників шоу, які вважають, що Слава куди краще впоралася б з цією роллю, і нібито Ксенія у цьому проекті зайва.

Відповідь Слави Фролової

Слава не змогла залишитися у стороні та поділилася своїми емоціями у зв’язку з масовим цькуванням нової судді.

Так, жінка звернулася до своїх фанатів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Слава зазначила, що давно переросла цю програму і хоче займатися тим, що їй дійсно цікаво. Вона попросила своїх шанувальників, якщо вони дійсно хочуть її підтримати, то підтримати її у тому, про що вона просить.

Також Фролова відзначила, що дуже засмучена цією ситуацією і не розуміє, як можна судити людину, навіть не подивившись жодного випуску шоу. Ксенія Мішина поки що на жест своєї попередниці не відповіла, але ми впевнені, що акторка відреагує на нього. Варто відмітити, що таку реакцію Фролова дала після того, як подивилася сюжет про цькування Ксенії.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Нагадуємо, що Слава Фролова вже давно не працює на телебаченні. Шоувумен бачить себе у зовсім іншій ролі та амплуа, і не приховує, що їй це просто не цікаво. Зараз вона займається благочинністю, пише книжки, бере участь у різноманітних виставках і так далі. Інтерв’ю з нею виходять вкрай рідко, а інтерес публіки поступово згасає.

Схожі статті