Катя Осадча потрапила у гучний скандал: через елітне життя забула про звичайних людей і дозволила зайвого

Катя Осадча попросила у своїх підписників вибачення за свій вчинок.

Зараз життя Катерини Осадчої особливо насичене та непросте, адже тричі мама змушена поєднувати кар’єру та годування свого двомісячного сина. І часто це створює додаткові проблеми для сім’ї, знімальної групи і так далі. Декілька днів тому зірка опублікувала у своєму мікроблогу, як мчить на вокзал з українськими поліцейськими з включеними мигалками. Тоді Катя пояснила, що так її супроводжують служителі закону, адже вона запізнювалася на поїзд.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Цей пост зібрав масу гнівних коментарів та засудження серед аудиторії.

Публічні вибачення Катерини Осадчої

Телеведуча визнала, що потрапила у скандал. Знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публічні вибачення перед тими, кого ця ситуація зачепила та розчарувала.

Скріншот сторінки Каті Осадчої

Також телеведуча поквапилася пояснити, що вдалася до таких мір не просто заради розваг, а через те, що дійсно запізнювалася на свій потяг, і іншого виходу не було. Тим паче, що поліцейські самі запропонували їй свої послуги. Осадча завірила, що не мала на думці когось образити або вчинити негарно. Мовляв, через своє материнство в неї дуже мало часу і вона не змогла впоратися з графіком.

Цей крок користувачі мережі сприйняло гідно і не стали роздувати проблему. Більш того, поки Катерина сама не назвала цю ситуацію “скандалом”, у пресі і не згадувалося подібне описання цьому відео.

Сподіваємося, що Катерина Осадча встигла на зйомки, а матеріал був вартий того, щоб отримати значну порцію негативу через поїздку на поліцейський машині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".