Потап та Ірина Горова одружилися за розрахунком? Спливла правда про життя зірок до весілля

Чого ви не знали про родину Потапа та Ірини Горової? Деякі деталі багато чого пояснюють.

Коли ще нікому не відомий репер Потап активно піднімався кар’єрними сходами, ніхто і не здогадувався, як це йому вдавалося і через що йому довелося пройти. Навряд чи хтось посміє сказати, що Олексій та Настя працювали мало, або отримали все задарма. Адже дует працював днями та ночами, безкінечного гастролюючи Україною та записуючи нові треки. Та згодом на поверхню стали випливати і не найприємніші деталі творчості Потапа.

Потап у програмі Позаочі
Потап

Наприклад, те що він не був автором багатьох музичних треків, а лише позичив їх у зарубіжних виконавців.

Яким насправді був шлюб Ірина Горової та Потапа

Фанати новоспечених зірок не підозрювали, що Олексій Потапенко одружився на екс-дружині свого найкращого друга Юрія Горового і виховував його доньку. Тоді як по телебаченню розповідали про шалений успіх чоловіка і про те “як він піднявся з самих низів”, у нього було доволі міцне положення та забезпечене безбідне існування.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова і Потап

Так, раніше не говорили про те, що батько Ірини Горової дуже поважна людина — педагог, професор та науковець. Брат продюсерки стрибнув вище батька: чоловік поїхав до Австралії і там заснував крупний бізнес. Сама ж Ірина швидко дослужилась до високої посади у банку, і заробляла немалі гроші, які без проблем могла вкласти у розвиток кар’єри свого чоловіка.

Після розлучення колишня дружина Олексія припинила приховувати свою родину і відкрито показує брата та батька, приговорюючи, як же вона ними пишається. І пишатися дійсно є чим.

Але до правди докопатися все ж таки майже неможливо, адже історія розвитку лейблу замовчує велику кількість деталей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".