Як виглядає “таємний” син Діми Монатіка: рідкісне відео з хлопчиком розчулило мережу – копія зіркового тата

Діма Монатік чуттєво привітав свого сина з днем народження.

Український співак Дмитро Монатік розчулив своїх прихильників привітанням сина Данила з шостим днем народження.

Разом зі своєю дружиною, Іриною Монатік, співак виховує двох синів. Лише нещодавно виконавець почав ділиться спільними сімейними фото у своєму особистому блозі. До цього Монатік уникав не лише знімків і відео з синами, а навіть відмовлявся коментувати цю тему під час багаточисельних інтерв’ю. Тож персони його маленьких дітлахів особливо цікавили прихильників творчості Діми.

“Сьогодні ти вже хочеш бути художником, мультиплікатором і часто лікарем! Так цікаво, до яких ще професій у тебе прокинеться інтерес!” — написав татусь іменинника.

На відео, яким поділився Монатік, Дані чотири роки. Хлопчик грається разом з татом на вулиці. “Я тебе люблю”, — каже малюкові батько. “І я тебе”, — відповів тоненьким голосом син. Як зізнався Дмитро, це саме ті слова, які він часто переслуховує. Особливо в ті моменти, коли йому тяжко.

Дмитро Монатік з дружиною та синами
Дмитро Монатік з дружиною та синами

Виконавець пообіцяв, що він готовий зробити усе, що в його силах, аби син ніколи не захотів забрати назад свої слова про любов і щоб йому ніколи не було соромно за них.

Окрім того, співак впевнений, що Данило також буде прекрасним батьком. Він — старша дитина в сім’ї і просто обожнює гратися з молодшим братом та допомагати батькам доглядати за ним.

  • “Який чудовий Даня. І відео просто до сліз!”;
  • “З чудесним іменинником! Усього найсвітлішого, найтеплішого і мрійливого”;
  • “Таке чуттєве відео, такі важливі слова. Найбільшого щастя бажаєм”, — пишуть коментатори.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".