Холостячка 2021: хто розчарував Злату Огнєвіч у 4 випуску від 08.10.21 і назавжди покинув проєкт

Злата Огнєвіч вже починає обирати фаворитів та відпускати тих, хто так і не зміг її зачарувати.

Четвертий випуск “Холостячки” був надзвичайно емоційним та наповненим неочікуваними сюрпризами. Ефір був повністю поглинутий романтичною атмосферою, а танець Злати Огнєвіч звів хлопців з розуму.

Глядачі досі не можуть прийти до тями після виступу співачки і глузують з хлопців, які не змогли приховати своїх почуттів.

Проєкт покинув Васко

На жаль, у цей раз Злата попрощалася з Васко. Вибір головної героїні здався глядачам хоча і не зовсім логічним, але очевидним. Велика кількість фанатів артистки помітила давно, що у неї не лежить серце до цього учасника.

І хоча оператори показали, наскільки сильно вона вагалася, коли обирала між Ромою та Васко, його вибування глядачі передрікали давно.

У цьому ефірі дісталося і Владиславу Ясько, якому знову було поставлено питання про майбутнє їхніх зі Златою відносин. Здається, що хлопець — наступний на вибування.

Шоу покинув Богдан

Також шоу покинув учасник Богдан. Хлопець демонстрував неоднозначну поведінку і запам’ятався глядачу не надто приємними вчинками. Деякі користувачі мережі відверто зазначили, що хлопцю варто відвідати кабінет психолога, щоб розібратися в собі.

Хлопець в черговий раз не зміг впоратися зі своїми бурхливими емоціями, і змусив відвернутися від себе на тільки Злату Огнєвіч, але й добру половину глядацької аудиторії.

У цей раз очікування фанатів стовно вибору Холостячки збулися лише наполовину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".