Після поповнення в родині Романа Сасанчина наречена співака втомилася бути мамою: “Не можу дивитись”

Нещодавно 19-річний переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин повідомив про поповнення в родині – його наречена Іванна готується народити дівчинку. Але молоду пару вже неодноразово бачили за клопотами з маленькою дитиною, що викликало багато питань у фанатів.

Роман Сасанчин двічі перемагав в українській версії талант-шоу “Голос” – спочатку в дитячому, а потім і в дорослому сезоні. Саме після другого тріумфу життя талановитого виконавця кардинально змінилося – він отримав у якості призу квартиру в Києві та зустрів своє кохання. Але не все так казково, як здається з боку.

Столичні апартаменти Роман отримав з голими стінами, тож наразі там жити неможливо, оскільки триває ремонт. Тому разом з коханою дівчиною Іванною співак повернувся до рідних країв. Зараз він проживає у передмісті Тернополя на зйомній квартирі.

Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною

Коли Сасанчин нарешті представив обраницю публіці, з’ясувалося, що вона старша за нього на 4 роки, однак для пари це не проблема. Причому спочатку молоді люди запевняли, що не поспішатимуть з весіллям і дітьми, але вже зараз вони заручені та готуються до народження дівчинки. Як розповідала наречена переможця “Голосу”, статися це має взимку, однак, схоже, що майбутні батьки заздалегідь тренують свої батьківські навички.

Роман Сасанчин та Іванна
Роман Сасанчин та Іванна

Так, Роман з Іванною няньчать її племінницю Мілану, якій приблизно 2-3 рочки. На зв’язок з підписниками у мережі закохані довгий час не виходили, тому що не мали на це часу:

“Нічка в нас сьогодні була дуже солодка, в сторіз не виходжу, тому що біля малої весь час. Вона весь час хоче уваги, хоче любкатись, хоче на ручки щоб я її брала, беру вже через силу, тому що не можу дивитись, як вона мучиться”, – пояснила Іванка.

Наречена Романа Сасанчина Іванна втомилася доглядати за дитиною
Наречена Романа Сасанчина Іванна втомилася доглядати за дитиною

За її словами, дитина температурить, через що стала більш капризною:

“Думаю, це все через цю незрозумілу погоду, зараз всі хворіють, але все буде добре. Дякую за ваше переживання, і за теплі слова дуже дякуємо”, – звернулася Іванна до фанатів Романа.

Наречена Романа Сасанчина Іванна втомилася доглядати за дитиною
Наречена Романа Сасанчина Іванна втомилася доглядати за дитиною

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".