Як виглядає перша дружина Андрія Дикого? Покинув красуню заради Ребрик: “Не він перший, не він останній”

Коли відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вперше зустрілася з Андрієм Диким, обидва перебували у серйозних стосунках. Але кохання перемогло почуття провини та принципи. Як виглядає жінка, з якою Андрій жив до Лілії Ребрик?

Зустріч українського танцюриста Андрія Дикого та відомої акторки Лілії Ребрик прийшлася на момент, коли обидва знаходилися у цивільних шлюбах. Втім, це не завадило зіркам закохатися і наважитися покинути свої другі половинки.

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого

Коли у фіналі ведучий шоу “Танці з зірками” об’явив про те, що Лілія та Андрій тепер чоловік та дружина, глядачі були у шоці. Хімія між ними звісно спонукала до думки, що між ними роман, але настільки швидко розвиваючихся стосунків не очікував ніхто.

Таким чином пара довела, що їхня зрада була непростою примхою або бажанням “стрибнути у гречку”, а зваженим так доленосним рішенням.

Як виглядає перша дружина Андрія Дикого

Перша дружина Андрія Дикого була його партнеркою по танцях, з якою він довгий час виступав на паркеті. Згодом вони разом викладали в танцювальній школі. Коли у чоловіка почалися стосунки з телеведучою, колишні коханці залишалися колегами.

Андрій Дикий та його колишня дружина Ірина

Це ніяк не турбувало Лілію, яка була дуже впевнена в собі і просто, без брехні говорила про те, як поцупила чоловіка в іншої. Говорить так:

“Не він перший, не він останній”

Зараз пара виховує двох дітей — Діану та Поліну. Старша вже знімається у кіно. У родини є велика квартира у центрі Києва та заміський будинок, де вони останнім часом багато часу проводять разом. Карантинні обмеження внесли свої корективи у життя зірок, які зайнялися огородництвом, власним садом, а також взялися робити велику кількість фотосесій. Андрій Дикий часто приходить до коханої у студію, і світиться перед камерами. Якщо це не кохання, тоді що?

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".