Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення у родині: дівчинка не від Роберта Опаленика

Алла Мазур дивовижної долі жінка, яка на піку популярності вимушена була піти у тінь через лікування. Втім, життя дало шанс рухатися далі. Теледіва поділилася нещодавно найбільш радісними моментами свого сьогодення - і найяскравішим є поява нового члена родини.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу пережила непростий період. Онкологія на піку кар’єри випробування, яке під силу пройти не кожному. Теледіва витерпіла все. Тепер у її житті настала біла смуга.

Поповнення у родині Алли Мазур

Всім відомо, що у відомої ведучої є син Артем. Хлопчик став справжньою надією та опорою мамі. У хвилини повного відчаю, він щосили підтримував найріднішу людину. Тепер все змінилося. Ненька все менше часу проводить дома, адже потрібно наздоганяти упущені ефіри на роботі, а хлопцю і про навчання слід думати.

Алла Мазур з сином і мамою
Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення

Втім артистка показала, що нудьгувати родині точно не приходиться, адже у них з’явилася дівчинка, якою опікується все сімейство.

Її звати Ася

Ася – маленьке сонечко Мазур. Вона – наймолодша, а додому зірки потрапила з притулку.

Ця крихітна пухнаста дівчинка стала дорогою серцю знаменитості. У неї є брат. Звати Мусік. Цей кіт також непородистий, взяли буквально з вулиці. Алла його дуже цінує та вважає, що він відчуває її стан здоров’я. За словами легенди “плюсів”, котик так розпереживався за неї, у період боротьби з раком, що й сам поїхав до лікарні.

Наш Мусик любить увагу до себе. А тут – увага подвійна: від мене і нашої красивої лікарки Богдани Рубахи) Прийшли на…

Опубликовано Аллой Мазур Вторник, 12 октября 2021 г.

Попри конкуренцію, притаманну цим улюбленцям, хвостики подружилися і старшенький з радістю прийняв свою “сестричку”.

Що відомо про чоловіка Алли Мазур?

Тривалий час фанати підозрювали, що обранцем знаменитості став славетний телевізійник Роберт Опаленик. Чоловік понад 20 років працює над програмою ТСН, а Алла – його незмінна супутниця на всіх світських заходах.

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Життя посміхнулося Аллі Мазур і дарувало поповнення

Також підозріло схожим на чоловіка є і син знаменитості. Втім сама теледіва утримується від будь-яких коментарів у бік колеги.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".