Як виглядають четверо дітей Віталія Козловського та як він став багатодітним татом: “Хочу завжди бути поруч”

Популярного українського співака Віталія Козловського сім'янином не назвеш, на відміну від завидного холостяка, адже одруженим він не був ще ніколи. Втім, батьком таємно від публіки він стати вже встиг, причому багатодітним. Що відомо про чотирьох дітей Віталія Козловського?

Особисте життя героя нашої сьогоднішньої статті сповнене чуток і обговорень, адже його подробицями він ділиться неохоче. Тримати все в секреті Віталій вирішив після гучного розриву зі своєю колишньою нареченою Раміною Есхакзай. Фанати називали пару однією з найкрасивіших у вітчизняному шоу-бізнесі та не могли дочекатися їхнього весілля, однак до нього зрештою справа не дійшла.

Версії розставання у колишніх різні – Віталій казав, що занадто ідеалізував обраницю та жив у самообмані, Раміна ж заявила, що співак закрутив з нею роман на зло іншій жінці, з якою зустрічався до неї, а потім не хотів розходитися з Есхакзай заради піару.

Колишня наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Саме після цієї історії Козловський вирішив більше не виносити на обговорення широкого загалу свої стосунки, оскільки зрозумів – особисте має залишатися особистим.

Виняток Віталій зробив лише для дітей, яких у нього четверо. Щоправда, хрещених. Своїх він теж хоче, але не для того, щоб постійно відволікатися на роботу та залишати малюків на дружину, батьків і нянь:

“Я сам хочу брати активну участь у вихованні, присвячувати час, завжди бути поруч”, – розповідав артист в одному з інтерв’ю.

Досвідченим хрещеним татом став завдяки близьким друзям. Він хрестив трьох дівчаток – Вероніку, Софію і Магдалену, а також хлопчика Платона. Саме його Козловський регулярно показує фанатам, адже у свої 6 років він блогер, на якого підписані більше 20 тисяч фоловерів.

Хрещений син Віталія Козловського
Хрещений син Віталія Козловського

Цікаво, що Платон навіть зовні схожий на Віталія – теж темноволосий, кароокий і смуглявий, а Софія поріднила Козловського з Іриною Білик – вони обидва її хрестили та стали одне для одного кумами.

Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину
Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".