Красива і крута Дарина Білодід зізналася: “Так, дуже люблю”

Двадцятирічну українську дзюдоїстку називають анакондою через її потужні захвати і сексуальною білявкою, бо вона реально такою є. Від неї шаленіють вболівальники і підписники в Instagram.

Дарина є династійною спортсменкою, дочкою дзюдоїстів, – дворазового чемпіона Європи Геннадія Білодіда і майстра спорту СССР Світлани Кузнєцової. Вочевидь, з власного досвіду знаючи, який жосткий вид спорту дзюдо, батьки віддали доньку на художню гімнастику.

Пізніше, коли вона вирішила, що буде займатися дзюдо, батьки стали її тренерами.

Українська анаконда

Маючи взірцями батьків, Дарина була націлена на перемоги.  І вона добивалася свого: у 2015-2016 роках  вона стала дворазовою чемпіонкою Європи і чемпіонкою світу серед кадетів, а у 2016 році ще й чемпіонкою Європи серед юніорів.

2018 року Дарина Білодід уже виступила у категорії дорослі і  також успішно: навесні здобула звання чемпіонки Європи, а восени – чемпіонки світу.

Дарина Білодід

Дарина провела 38 сутичок переможних боїв, після чого змушена була віддати першість Мелані Клеман, зайнявши другу сходинку на п’єдесталі на Гран-прі в Тбілісі. Втім, ненадовго. Вже у червні 2019 року 18-річна Дарина повернула собі звання чемпіонки Європи, перемігши дворазову чемпіонку Європи Єву Черновіцкі з Угорщини. І тим самим стала переможницею серед кадетів, юніорів і дорослих одночасно.

Дарина Білодід уже сьогодні має пропозиції від брендових журналів мод

У серпні Дарина Білодід підтвердила звання чемпіонки світу у Токіо – країні-батьківщині дзюдо.

На сьогодні у своїй ваговій категорії Дарина, щоб вважатися найсильнішою, мала б здобути титул Олімпійської чемпіонки. На це й була націлена, та епідемія коронавірусу перекреслила не тільки її плани.

Дарина Білодід уже сьогодні найтитулованіша красуня

Дарина тренується, а у перерві  – фотографується для свого Іnstsgram, бо епідемія коли-небуть все одно скінчиться, а життя продовжується: під час святкування двадцятиріччя Дарина показала прихильникам свого молодого чоловіка – динамівця Дениса Попова.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.