Лілія Подкопаєва втекла від чоловіка-американця та повернулася до роботи в Україні: тепер забезпечує себе сама

Українська гімнастка Лілія Подкопаєва знайшла своє щастя за океаном у Сполучених Штатах Америки, де проживає й зараз. Проте час від часу Олімпійська чемпіонка повертається на Батьківщину, щоб відвідати рідних або заради роботи над цікавими для себе проєктами.

Лілія Подкопаєва за свої 43 роки досягла чималих успіхів не лише у спорті: вона брала участь у телевізійному шоу “Танці з зірками”, а потім зі своїм партнером Сергієм Костецьким навіть представляла Україну на танцювальному Євробаченні, де взяла бронзу. У гімнастичній кар’єрі жінка також досягла висот: отримала звання Олімпійської чемпіонки, виборола кубок Європи, а також звання абсолютної чемпіонки світу зі спортивної гімнастики. Зараз Подкопаєва – заслужений майстер спорту та суддя міжнародної категорії.

Лілія Подкопаєва на змаганнях
Лілія Подкопаєва на змаганнях

Особисте життя спортсменки також видалося насиченим. П’ять років вона жила у шлюбі з бізнесменом Тимофієм Нагорним. Йому гімнастка подарувала доньку, яку назвали Кароліною на честь хрещеної мами – Ані Лорак. Окрім того, подружжя усиновило хлопчика на ім’я Вадим, який знімався у кліпі Аліни Гросу.

Після розлучення Подкопаєва зустрічалася з Віктором Костирком. Ці стосунки також дійшли до штампу в паспорті, але згодом закінчилися розлученням. Спільних дітей парі так і не вдалося нажити, тож зараз Лілію абсолютно нічого не пов’язує з колишнім.

Лілія Подкопаєва з колишніми чоловіками: зліва - Нагорний, справа - Костирко
Лілія Подкопаєва з колишніми чоловіками: зліва – Нагорний, справа – Костирко

Останні декілька років спортсменка живе в Америці, де знайшла своє кохання. Її обранцем став бізнесмен українського походження Ігор Дубінський, якому два роки тому Лілія подарувала доньку.

До України Подкопаєва приїздить нечасто. Зараз вона повернулася до Києва для зйомок у новому сезоні шоу “Україна має талант”, куди її запросити в якості однієї з суддів разом із Сергієм Притулою, Ксенією Мішиною та Євгеном Котом.

Ліля Подкопаєва стала суддею шоу Україна має талант
Ліля Подкопаєва стала суддею шоу Україна має талант

Гімнастка зізнається, що вона відчула шалений захват під час перегляду номерів учасників і вже не дочекається прем’єри шоу на телеканалі “СТБ”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".