Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару: співачка щосили ховає спадкоємицю, але правда виходить назовні

Навколо особистого життя Софії Михайлівни Ротару ходить багато легенд. Журналісти роками намагаються докопатися до правди, але вміння співачки приховати усе найпотаємніше просто вражає. Так, преса впевнена, що артистка була заміжня два рази, а що ж стосовно дітей?

Біографія відомої української співачки Софії Ротару доволі чітка та зрозуміла. Будучи молодою дівчиною, вона прикувала до себе увагу заможного хлопця Анатолія Євдокименко і за декілька років звела його з розуму. Отримавши симпатію своєї коханої, молода людина одразу ж повів вокалістку під вінець.

Неофіційна частина біографії та таємна донька Софії Ротару

Але у Софії Михайлівни присутня і неофіційна частина біографії. Про неї вона обіцяла розповісти журналістам тільки тоді, коли назавжди залишить сцену. Зважаючи на її любов до естради, цей день може не настати ніколи.

Софія Ротару
Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару

Про своє перше кохання і старшу дочку Ротару не згадувала ні разу. Тим часом до знайомства з Анатолієм Євдокименко співачка була одружена з відомим поетом і композитором Володимиром Івасюком, перу якого належав головний хіт Ротару “Червона рута”. Прийнамні, на цьому наполягає актор і режисер В’ячеслав Спесивцев повідомляє Рамблер.

Хто став батьком таємної доньки Софії Ротару

За цією версією у співачки та композитора народилася спільна дитина, яку артистка потім ховала від сторонніх очей впродовж всього життя. Навколо особистості малюка навіть був скандал — у Ротару викрали спадкоємицю. Співачка підтвердила ці плітки, але згодом з’ясувалося, що сумна подія відбулася з її сином Русланом, а не донечкою. Можливість наявності у Софії Михайлівни другої дитини вона навідріз заперечує.

А от свій зв’язок з Володимиром Івасюком ніколи не обговорювала з пресою. Цілком імовірно, що на заході свого життя вона повідає вельми цікаву історію кохання з композитором.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".