Дружина Григорія Решетніка вагітна вчетверте: пара приймає привітання і готується до народження дівчинки

Григорій Решетнік з дружиною Христиною привели у цей світ трьох козаків. Та доля дарує їм ще один шанс: обраниця українського шоумена повідомила, що при надії та розкрила стать дитини. Яскраве фото викликало купу емоцій не тільки у близьких, а й у прихильників пари.

Григорій Решетнік – головна зірка СТБ та цінник порадник для всіх холостяків. Сам же знаменитий чоловік – прихильник традиційних родинних цінностей. Разом з дружиною виховує трьох чудових синів. Молодший з’явився на світ буквально минулого року. Та доля зіграла цікавий жарт з подружжям, нагородивши четвертою дитиною.

На сторінці свого інстаграму Христина, обраниця зірки, повідомила, що вона чекає на дитину і це буде дівчинка.

“Це дівчинка”, – написано на табличці Христину, яку жінка ніжно притуляє до животика.

Несподіване зізнання здивувало всіх прихильників пари. У коментарях фанати написали:

  • “Це жарт? Мені здається що якби правда, поруч був би Григорій”
  • “По-моєму, лелека на Мальдівах до вас не дарма прилітає!”
  • “Вітаю! Я так і знала після вашого звернення Гриші на рахунок “Не зупинятись”
  • “Невже? Це круто! Вітаю!”

Григорій Решетнік – багатодітний батько

Так заведено, що в українських родинах традиційно народжують одну дитину. Дві вважається для середньостатистичного нашого сімейства справжнім подвигом. Та є ті подружжя, які міцно стоять на ногах та мають кілька нащадків.

У супер багатодітні родини мітять і Решетніки. Трійко хлопців вже радують маму з татом своїми успіхами. Найстаршого синочка звати Дмитро. Йому вже виповнилося 7 років. Середній – Іван. Йому ще не скоро до школи. А крихітка Саша взагалі з маминих рук не спускається.

Пара не приховує, що поява третьої дитини для них була бажаною. Щоправда, сподівалися, що буде дівчинка. Та чи могли знаменитості здогадуватися, що доля їм вже підготувала подарунок з рожевим бантиком?

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".