Катя Осадча втікла до іншого чоловіка просто на очах у Юрія Горбунова: діти шлюб не врятували

Телеведуча Катя Осадча вже чотири роки перебуває у щасливому шлюбі разом із колегою Юрієм Горбуновим. Подружжя разом виховує двох синів і в цілому складають враження ідеального сімейства в середовищі українського шоубізу. Невже, у пари Горбунова та Очадчої настала криза?

Катя Осадча розпочала свою кар’єру телеведучої ще в 20 років. До цього вона професійно працювала в моделингу в країнах Європи та Азії — цю кар’єру вона почала будувати ще з чотирнадцяти років. Сьогодні у неї за плечима досвід майже в двадцять років, а головне зіркове шоу на українському телебачення “Світське життя” осаціюється виключно з Осадчою та її екстравагантними капелюшками.

Катя Осадча у програмі Світське життя
Катя Осадча у програмі Світське життя

Цього року Катерина вирішила спробувати себе ще в одному амплуа — дизайнерки. Разом зі своїм другом Андрей Таном зірка “1+1” презентувала нову колекцію осіннього одягу.

Фото: прес-служба Андрей Тана
Фото: прес-служба Андрей Тана

На подіумі моделі демонстрували затишні теплі светри, лаконічні бро ні костюми, спідниці, вишукані сукні, блузи та інший одяг. Осадчу завжди називали однією з найбільш стильних представниць українського бомонду. Саме вона задала тренд на капелюшки, на презентації своєї першої колекції одягу телеведуча також прикрасила свій бежево-білий образ молочним головним убором.

Підтримати дизайнера Андрей Тана та Осадчу на прем’єру прийшли їхні друзі-зірки, серед яких Даша Астаф’єва, Соня Плакидюк, Аніта Луценко та, звісно, чоловік Катерини — телеведучий Юрій Горбунов.

Фото: прес-служба Андре Тана
Фото: прес-служба Андре Тана

Під час створення колекції Тан і Осадча зверталися до творів художниць Тетяни Яблонської та Марії Примаченко: надихалися їхніми квітковими картинами для створення узорів. В одязі домінують світло-бежеві та молочні відтінки, тож ці сукні, штани та спідниці підійдуть і для побачення, і для вечірки, і для ділової зустрічі.

Сама телеведуча запевняє, що їй було важливо, аби одяг, створений нею, прослужив не один сезон, а був актуальним достатньо довго.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.