Дочка Олі Полякової нарікнула на мамині гени: через високий зріст 16-річна Маша не може знайти собі хлопця

Старша донька Ольги Полякової Маша активно веде особисті блоги в різних соціальних мережах і вже практично наздоганяє зіркову маму за кількістю підписників і фанатів. Дівчинка регулярно публікує фото та жартівливі відео, в яких, у тому числі, ділиться своїми думками та підлітковими переживаннями.

42-річна співачка та теледіва Оля Полякова вже більше 15 років знаходиться у щасливому шлюбі з бізнесменом Вадимом Поляковим, з яким виховує двох доньок. І якщо з молодшою Алісою зараз проблем небагато – їй 10 років і вона досить добре навчається у школі – то старша Маша не дає батькам сумувати.

Дівчині щойно виповнилося шістнадцять років і вона веде активне підліткове життя: шукає перше кохання, вже пробує себе проявляти у творчості – Марії дістався чудесний голос її мами. Окрім того, старша донька артистки намагається всіляко самореалізуватися, зокрема вона активно веде особисті блоги, де ділиться своїми перемогами, проблемами та переживаннями.

Маша и Оля Полякови
Маша и Оля Полякові

В одному з останніх відео, яким Полякова-молодша поділилася в мережі Тік-Ток, дівчинка поскаржилася на свій високий зріст. Начебто саме через нього вона не може знайти собі хлопця та відчути, що таке перше кохання.

“Я дивуюся, чому в мене немає хлопця. Також мій зріст…”, – написала Маша на відео, при цьому показуючи жестами, що вона досить висока.

Донька Олі Полякової Маша скаржиться на високий ріст
Донька Олі Полякової Маша скаржиться на високий зріст

Довгі ноги та модельний зріст дівчинка отримала від своєї зіркової мами – зріст Полякової-старшої сягає більше 180 сантиметрів. Варто відзначити, що донька надзвичайно схожа на свою найдорожчу людину: коментатори постійно підкреслюють, що в Ольги та Маші практично одне обличчя та одна фігура.

Відзначають користувачі мережі й сміливий стиль юної дівчини. Зіркова донька на відео була вдягнута в яскраві джинси, зшиті неначе з різних частин, з’єднаних між собою металевими кільцями. Доповнила Марія свій лук грубими ботинками, світлим джемпером та металевою прикрасою на шиї.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".