Розлучена переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала нового чоловіка: “Він надзвичайний”

Оксана Муха - переможниця дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни". Півроку тому жінка вперше відверто розповіла про розлучення, яке вона тяжко переживала декілька років. Після зізнання на всю країну, співачка знову заговорила про особисте - цього разу вона представила нового обранця.

Скрипачка та співачка Оксана Муха стала відомою для українців після перемоги в 9 сезоні шоу “Голос країни”. Після цього у слухачів прокинувся інтерес не тільки до її творчості, а й до подробиць особистого життя. Під час ефірів Оксані прогнозували роман з тренером Даном Баланом, однак ця історія не мала продовження, а залишилася чутками.

Півроку тому артистка зізналася, що вона розлучена й сама виховує дитину від першого чоловіка. Нещодавно жінка здійснила давню мрію та придбала квартиру в рідному Львові, де зараз живе з сином Данилом – до цього вони тіснилися разом в одній кімнаті.

Як виглядає син Оксани Мухи

Тепер переможниця “Голосу” здійснила ще одну мрію – 40-річна зірка нарешті зустріла нове кохання. У свіжому інтерв’ю Оксана зізналася, що вже дев’ять місяців вона почувається надзвичайно щасливою та закоханою. Муха відмовилася називати ім’я та показувати фото обранця, проте деякі факти про таємничого чоловіка все ж розкрила.

Виявляється, співачка зустрічається з львівським художником, який довгий час жив у Німеччині, а декілька місяців тому вирішив повернутися до рідного міста.

Оксана Муха показала нового чоловіка
Оксана Муха показала нового чоловіка

Виконавиця додає, що зараз не поспішає та намагається насолоджуватися кожним момент. За її словами, за той час, який вони з коханим разом, можна було б і дитину народити. Проте вона цього разу хоче бути зваженою та розвивати ці відносини поступово.

“Він подобається мені, як особистість, його мислення, його сприйняття світу. У нас є багато спільного в людяності, ми розуміємо одне одного”, – зізналася Оксана.

Муха також розповіла, що її обранець теж був одружений, але розлучився з першою жінкою. Він також має дорослих дітей.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.