В’ячеслав Узелков вперше показав фото з новою коханою: більше не самотній після розлучення з Боржемською

Про скандальне розлучення боксера В'ячеслава Узелкова та фітнес-тренерки Марини Боржемської не чув тільки ледачий. З того моменту пройшло вже три роки, тож у колишніх чоловіка і дружини починають з'являтися нові стосунки. Принаймні, в Узелкова, який вже показав кохану публіці.

Пару Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова називали ідеальною і зразковою, адже вони дійсно демонстрували сімейну ідилію. За 22 роки разом зірки народили двох дітей – сина Роберта і дочку Олівію, разом брали участь у телевізійних проєктах, давали інтерв’ю.

Втім, як виявилося, за гарною обкладинкою ховалося безліч негараздів, про які стало відомо вже після розлучення. Фітнес-тренерка прямо сказала, що у шлюбі мало місце фізичне і психологічне насильство з боку чоловіка, а спортсмен щосили заперечував звинувачення екс-дружини і запевнював, що не розуміє, навіщо вона поливає його брудом.

В'ячеслав Узелков і Марина Боржемська
В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська розлучилися зі скандалом

В’ячеслав довго не міг відпустити ситуацію та забути Марину, тож у спробах це зробити він став учасником шоу “Одруження наосліп“. Його нареченою стала фітнес-мама Юлія Черницька, однак побудувати відносини на проєкті в них не вийшло. Більше того, наприкінці участі Узелков зізнався, що досі кохає Боржемську.

Нарешті від спогадів про минула боксера відволікло нове кохання. Так, під час спілкування з підписниками в Інстаграмі В’ячеслав зізнався, що більше не самотній, а доказом цього факту стало спільне фото з коханою. В кадрі зірка продемонстрував частинку романтичного вечора з обраницею, щоправда обличчя жінки він не показав – лише її тендітну руку з бокалом шампанського.

В'ячеслав Узелков вперше показав нову кохану
В’ячеслав Узелков вперше показав нову кохану

Нові стосунки Узелкова одразу ж зацікавили його шанувальників, які почали ставити знаменитості масу питань. На одне з них він відповів – про те, яких помилок він більше не допустить, зважаючи на минулий досвід:

“Я її нікому не буду показувати і кричати на весь світ про свої почуття”, – заявив В’ячеслав.

В'ячеслав Узелков вперше показав нову кохану
В’ячеслав Узелков вперше показав нову кохану

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".