МастерШеф 11 випуск 11 від 30.10.2021: хто покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

На екрани вже вийшов 11 випуск МастерШеф від 30.10.2021. Напруга зростає, адже на проєкті залишаються найсильніші та найкреативніші учасники, які складають одне одному здорову конкуренцію. І з кожним разом аматорів стає все менше. Дізнайтеся, хто покинув шоу у цей раз.

30 жовтня відбувся 11 випуск 11-го сезону популярного шоу “МастерШеф”. Учасникам проєкту довелося продемонструвати одразу два таланти – кулінарний та шпигунський. За умовами першого конкурсу, вони поділилися на дві команди і ходили у розвідку, стежили за командою суперників та намагалися вивідати усі їхні секрети.

Кожна команда мала приготувати по дві страви: першу, яку озвучать судді, і другу – страву суперників, рецепт якої необхідно роздобути за допомогою шпигунських ігор.

Богдан став капітаном синьої команди, а Максим очолив червону. Варко відмітити, що у червоних було менше людей, тому глядачі одразу ж відзначили несправедливість у цьому питанні. При цьому Максим є фаворитом багатьох глядачів, тому в основному вболівали саме за червоних.

Іншим завданням стало приготувати страви для рицарського круглого столу. Це також вимагає у учасників креативності та жвавості. Самі судді одягнулися тематично, у історичні костюми.

Хто покинув МастерШеф-11 у 11 випуску від 30.10.2021

Стало відомо, що кулінарне шоу покинув учасник Дмитро. Він гідно пройшов всі випробування і залишився у пам’яті аудиторії, як чесна та старанна людина.

Хто покинув МастерШеф 11у випуску 11 від 30.10.2021. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці проєкту

Варто відмітити, що глядачів дуже турбує зміна ефірного часу шоу. Люди масово намагаються донести до адміністрації каналу, що їм не підходить такий час і вони не мають змоги дивитися проєкт настільки пізно. Поки що прохання глядачів ігноруються.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".