Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: Ольга Сумська змінила зовнішність та помолоділа на 10 років

55-річна Ольга Сумська не соромиться експерементувати із зовнішністю та ділитися результатами в особистому блозі. Актриса досить активно веде сторінки в соціальних мережах та показує буквально щодня новини своєї життєвої та робочої рутини. На цей раз Ольга похвалиался новою зачіскою.

Ольга Сумська була справжньою зіркою дев’яностих, коли розпочалася її акторська кар’єра. Її ролі Роксолани до сих пір вважають легендарною для українського кінематографу. Вона до сих пір продовжує працювати на знімальний майданчиках та на сцені театру. Але тепер Сумська приваблює прихильників не лише як акторка, а й як блогер.

Сумська активно веде свій Інстаграм, у якому щодня публікує нові фото та відео, де позує з чоловіком та доньками, а часом показує робочі будні. За артисткою слідкують більше 700 тисяч користувачів мережі.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Така відкритість зірки вітчизняного кіно стала причиною сварок з її старшою сестрою Наталею Сумською, яка вважає, що надмірна відвертість – це дурний тон. Тим не менш це не зупиняє Ольгу. Нещодавно вона поділилася фотографією, на якій позує із зачіскою боб-каре.

Ольга Сумська змінила зовнішність
Ольга Сумська змінила зовнішність

Акторка прикрасила своє волосся діадемою, а образ доповнила кольє з червоним камінням та яскравим макіяжем з рожевою помадою. Проте як виявилося, нова стрижка – це просто перука. В такому образі Сумська знімалася у новому проєкті. Але її підписники відзначили, що з такою зачіскою Ольга може замінювати Ірину Алегрову на сцені або грати Мерлін Монро.

Ольга Сумська змінила зовнішність
Ольга Сумська змінила зовнішність

Та все ж артистка дійсно оновила свою зачіску. Сумська поділилася фото, на якому похвалилася результатом походу до салону краси. Жінка дещо укоротила свою стрижку та освітлила колір волосся – тепер у неї холодний блонд. Більшість її прихильників позитивно оцінили зачіску та сказали, що зараз Ольга виглядає ще молодшою, ніж вона є насправді.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".