“Сьогодні народився”: вже не молода та розлучена Ірина Білик ощасливила новиною – в родині сталася радість

Нещодавно Ірина Білик повідомила про те, що розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Причин зруйнованого шлюбу знаменитість не приховує і прямо заявила, що відмовилася від коханого через його відсутність у її житті. Усі деталі в статті.

Декілька місяців тому відома українська співачка Ірина Білик повідомила про те, що розлучається зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим. Зіркове подружжя не проживало разом вже рік. Через карантин та пандемію чоловік був змушений залишатися в Москві, а артистка продовжувала виховувати їхнього спільного сина Табріза в Києві.

Артистка, звісно, не змогла приховати своєї образи на екс-коханого, який жодного разу не доклав зусиль, щоб побачити свою благовірна, але у майбутнє дивиться з позитивом.

Розлучена Ірина Білик порадувала фанатів

Нещодавно артистка показала пошановувачам її творчості, чим вона займається, будучи абсолютно вільною жінкою. Так, виявилося, що артистка присвятила себе кулінарії. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію свого витвору, рецепт якого народився в неї в голові.

Ірина Білик ощасливила новиною

Судячи з усього, рулет позиціонує себе, як закуска, і виглядає до того ж доволі смачно.

На щастя, у заслуженої артистки України вдосталь близьких людей, яких вона може почастувати своїм кулінарним витвором. Нагадуємо, що зі своїм колишнім чоловіком Асланом Ірина познайомилася на зйомках власного кліпу. Між зірками швидко закрутився бурхливий роман, який невдовзі переріс у офіційний шлюб. У пари народився син Таріз, який став для своїх батьків найбільшим щастям. Зараз Ірина готується зустріти нове кохання, і навіть поговорює про наступне весілля. Мовляв, влаштує розкішне торжество, на яке запросить у увесь шоу-бізнес.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".